Creditean asiakasedut

Maailma muuttuu ja rahoitusala sen mukana. Halusimme kuunnella asiakkaitamme ja toimme palveluumme useita huippuetuja! Lataa Creditea-sovellus ja kaikki asiakasedut ovat maksutta käytössäsi.

Creditea-etuohjelma

Creditea palkitsee aktiivisen käyttäjän. Saat 20€ rahanpalautuksen keräämällä 10 Creditea-merkkiä. Merkkejä on helppo kerätä hoitamalla päivittäisiä raha-asioita Creditean kautta, eikä sinun tarvitse ymmärtää monimutkaisia pistejärjestelmiä. Aloita Creditean käyttö jo tänään ja pääset mukaan etuohjelmaan 😊

Creditea-kauppa

Kuvittele kaikki alennukset ja tarjoukset jotka haluat saada yhdessä paikassa. Tämän edun haluamme tarjota Creditea-sovelluksessa. Olemme julkaisseet ensimmäisen version, jossa on esillä netin parhaat alennukset. Seuraavassa versiossa saat mittavia rahanpalautuksia jokaisesta ostoksesta. Tutustu kauppaan ja tartu mm. Booking.comin, H&M:n ja Stockmannin parhaisiin etuihin.

phone

Lataa edut puhelimeesi.

Lataa sovellus ja ota tili käyttöön jo tänään. Tilin avaaminen onnistuu muutamassa minuutissa, suoraan sovelluksesta. <br><br>Saat virtuaalisen Mastercardin, etuohjelman, päivittäiset tarjoukset ja paljon muuta heti käyttöösi.

Hae